Baba Vanga, e njohur si Nostradamusi i Ballkanit, ka mundur të parashikojë ngjarje vërtet të mëdha për botën.

Ajo parashikoi sulmet terroriste të 11 shtatorit, zgjedhja e Obamës si president, votimin Brexit dhe madje edhe epideminë e koronavirusut.

Edhe pse kanë kaluar më shumë se dy dekada nga vdekja e saj, njerëzit ndjekin me interes parashikimet e saj.

Ja 6 ngjarje që Baba Vanga ka parashikuar për vitin 2022

1.Rriten fatkeqësitë natyrore, veçanërit tërmetet dhe cunamet

Sipas profecive të Baba Vanga, përmbytje të rënda mund të ndodhin në disa vende aziatike së bashku me Australinë në vitin 2022.

Profetia e famshme kishte parashikuar më parë cunamin e vitit 2004, në të cilin vdiqën më shumë se 200,000 njerëz.

2.Sërish një virus fatal, këtë radhë adresa është në Siberi

Baba Vanga, e cila pretendohet se ka parashikuar epideminë e koronavirusit, parashikon se një virus vdekjeprurës do të zbulohet në Siberi në vitin 2022. Thuhet gjithashtu se është ndër parashikimet e frikshme pasi virusi do të përhapet me shpejtësi dhe do të dalë jashtë kontrollit.

3.Kriza e ujit të pijshëm

Sipas një profecie tjetër, shumë qytete në mbarë botën mund të kenë mungesë uji të pijshëm në vitin 2022. Rritja e popullsisë dhe ndotja e lumenjve do të bëjnë që shumë prej nesh të përjetojnë mungesë uji. Shumë shtete do të kërkojnë zgjidhje për të gjetur burime të reja.

4.Alienët po vijnë mes nesh

Asteroidi i njohur si ‘Oumuamua, të cilin shkencëtarët janë përpjekur ta zgjidhin ditët e fundit, ishte gjithashtu ndër parashikimet e orakulles bullgar. Sipas profecisë, ky meteor do të dërgohet nga alienët për të kërkuar jetë në Tokë.

5.Uria

Baba Vanga parashikon se në vitin 2022, temperatura do të rritet në 50 gradë në Indi, një nga vendet më të populluara në botë, dhe karkaleca dhe krijesa të ngjashme do të pushtojnë fushat. Pas fatkeqësive të njëpasnjëshme, në Indi pritet një zi e madhe buke.

6- Jeta virtuale merr kontrollin

Ekspertët që shqyrtojnë thënien e orakulles bullgare: “Trupat e njerëzve nuk do të jenë të drejtë, do t’u dalin gunga”, ky parashikim i Baba Vangës mendoeht se lidhet me varësinë në rritje nga teknologjia.