Dashi-Çiftet do të marrin vendimet që i kanë shtyrë për kaq gjatë, përndryshe do të duhet të bëjnë një vlerësim të ri të marrëdhënies së tyre. Ju do të jeni në gjendje të përcaktoni shkallën tuaj të pjekurisë. Beqarët nuk do të preferojnë të kthehen gjithmonë në të njëjtat biseda , por t’i lënë të shkojnë në fund. Duhet të jesh egoist që të jesh në gjendje t’i bësh vend të vërtetës.

Demi-Çiftet do të duhet të diskutojnë disa detaje, të rëndësishme për të ardhmen. Nëse partneri nuk e kupton urgjencën, atëherë do të duhet t’i bëni vetes edhe disa pyetje. Beqarët mund të takojnë njerëz të rinj, por gjithçka do të komplikohet nga disa kujtime të së kaluarës. Ju gjithmonë duhet të mbani një distancë të caktuar dhe të përpiqeni të forcoheni.

Binjakët-Çiftet do të ishte më mirë të flisnin për atë që nuk shkon, duke u përpjekur ta rregullojnë atë sa më shpejt që të jetë e mundur. Një kërkesë nga një partner nuk duhet të nënvlerësohet kurrë , veçanërisht nëse është e mërzitur dhe e trishtuar. Beqarët nuk do duan të humbasin në takime të padobishme dhe të bujshme, prandaj do të preferojnë të qëndrojnë në shtëpi, të zhytur në mendimet e tyre . Do të jetë një zgjedhje e mençur nëse nuk jeni në disponim për të.

Gaforrja-Çiftet do të duhet të arrijnë një kompromis, të ndryshojnë horizontet e tyre, projektet e tyre ose përfundimisht të vendosin për një shkëputje. Mund të jetë interesante të vlerësoni reagimin e partnerit. Beqarët nuk do i vendosin kurrë njerëzit që janë takuar të parët dhe do të jetë zgjedhja më e mirë, veçanërisht sepse keni tendencë të jeni pak më dramatik në momentet e para të marrëdhënies. Më mirë të bësh gjithçka me qetësi.

Luani-Çiftet do të jenë pak më të trazuara se zakonisht, por do të duhet të lëmë hapësirën dhe kohën e nevojshme për të ndrequr disa situata. Në fundjavë do të jetë e mundur të kthehemi në temë.Beqarët nuk do duan ta marrin veten shumë seriozisht, por ata do të përfundojnë duke shqiptuar fjalë për të cilat nuk mendojnë dhe që do të kenë një ndikim të madh tek personi tjetër . Kohët e fundit ka qenë gjithmonë rasti dhe ne duhet të hetojmë më shumë, pse ekziston nevoja për të pushtuar menjëherë gjahun.

Virgjëresha- Çiftet do të kenë shumë ulje dhe ngritje, gjë që është normale. Sidoqoftë, nuk do të jetë e nevojshme të mbështetemi në mirëkuptimin e partnerit , por të punojmë në vetvete për të përmirësuar marrëdhënien dita ditës.Beqarët do kenë disa mundësi të mira për tu njohur. Me kujdes, do të jetë e mundur të vendoset baza për diçka tjetër, e cila do të zhvillohet në muajt e ardhshëm.

Peshorja-Çiftet jo gjithmonë do të shkojnë mirë në dashuri dhe harmoni, por ata gjithsesi do ta dinë se mund të mbështeten te njëri-tjetri . Ky është aspekti themelor, në mënyrë që të vazhdojmë ndërtimin dhe të mos shkurajohemi nga pengesat që do të dalin çdo ditë. Beqarët do kenë disa pretendues të vazhdueshëm, por nuk do dëshirojnë të japin një refuzim të qartë. Situatat e ndryshme gjithmonë duhet të merren parasysh.

Akrepi-Çiftet do të duhet të marrin vendime, por me një qetësi të caktuar, përndryshe do të jetë më mirë të shtyhen. Edhe nëse ka afate për tu respektuar , nuk mund të bëni hapin më të gjatë nëse nuk jeni gati. Beqarët do të dëshirojnë një shans për t’i provuar vetes, por edhe të tjerëve, se janë mjaft tërheqës, por mund të përfundojnë t’i ekzagjerojnë dhe t’i caktojnë kohën gabim. Së pari duhet të vlerësojmë se kujt jemi përpara.

Shigjetari-Çiftet duhet të përpiqen të komunikojnë , por në një mënyrë më të qetë, domethënë duke i lënë kohën e duhur tjetrit për t’u shprehur . Nëse vazhdoni të ngacmoni me tone, përfundimisht njëri prej jush do të lodhet. Beqarët do të duan të jenë shumë të kujdesshëm gjatë kësaj kohe, veçanërisht pasi nuk është e qartë se çfarë përfshin një marrëdhënie. Të merrni kohën tuaj është gjëja e duhur për të bërë.

Bricjapi-Çiftet do të duhet të bëjnë një hap përpara, duke përmirësuar domosdoshmërisht ditët e tyre , duke u përshtatur me njëri-tjetrin dhe duke ndryshuar zakonet . Ndonjëherë duhet ndonjë risi, e induktuar ose e natyrshme. Beqarët do përpiqen të përfshihen me një person, por mund të jetë edhe i gabuari . Nga ky moment e tutje, nuk do të jetë e nevojshme të mbyllet, por të hapet gradualisht, gjithnjë e më shumë.

Ujori-Çiftet duhet të mbajnë një disiplinë të caktuar, të vetëdijshëm për personalitetin e njërit dhe të tjetrit. Karakteristikat, cilësitë dhe dobësitë duhet të analizohen me kujdes. Beqarët mund të kenë disa dhimbje koke, pasi kanë racionalizuar gjithçka për një kohë të gjatë . Serioziteti është baza e çdo marrëdhënieje, por disa çmenduri të përgjegjshme janë të mirëseardhura.

Peshqit-Çiftet mund të kërkojnë një arratisje nga problemet e tyre, me pak shkathtësi, por edhe më shumë unitet . Funksionon shumë më mirë sesa shfryrja e inateve mbi njëri-tjetrin. Beqarët do bëjnë gjithçka me një person, edhe nëse nuk jeni plotësisht të vetëdijshëm për atë që ndjeni për ta.