Sot banorët e ‘Big Brother VIP’ kanë pasur përplasje në lidhje me punët e shtëpisë. }?

Arjola u ka bërtitur disa prej banorëve dhe është hapur temë diskutimi.

Sara e ka ngritur zërin e disa prej banorëve iu kthyen kundër dhe ajo është ndjerë keq për këtë pjesë.

Sara: Unë i respektoj të gjithë.

Meridiani: Principi i respektit kur respekton veten, mos respekto ata që nuk të respektojnë.

Sara: Nuk jam derdimene se kështu po më nxirrni.

Beatriks: O jeta edhe me bërtit ashtu nuk bëhet Jemi të barabartë, duhet respekt. Po mos bërtisni, bërtitja ishte shumë e panevojshme.

Sara: Kur bërtet dikush që është më i madh në moshë e mbyllni gojën të gjithë, ndërsa kur flas unë që jam më e vogël varja respektit, se këta këtu më të mëdhenj që bërtasin dhe askush s’u thotë asgjë.

Antonela: E vërtetë është

Sara: Unë i respektoj të gjithë këtu nga i pari te i fundit, e vetmja në këtë shtëpi.

Antonela: Të drejtë ka o Triks se me të bërtit Arjola nuk i kthehesh ti, kur të bërtet Sara kthehesh.