Prishtina në ditën e pavarësisë së Shqipërisë u “vesh” kuqezi!

Me veshje popullore edhe valle, kanë festuar qytetarët e Prishtinës festuan bashkë me ne ditën e flamurit. Sheshet e qytetit u “pushtuan” nga elementet kulturore dhe traditat e vendin tonë, duke kremtuar në këtë mënyrë 28 nëntorin.

Në fotografitë e mëposhtme duket qartë festa në Kosovë.