Në përgjithësi ndershmëria nuk është pengesë e tyre. Për arsye të ndryshme dhe me motive të tjera, tre shenjat e mëposhtme janë më të prirura për gënjeshtra dhe duhet të keni kujdes kur përballeni me të vërtetën. Sepse për mirë a për keq, e vërteta herët a vonë del gjithmonë në dritë.

Gaforrja (22 qershor – 22 korrik)

Po flasim për gënjeshtarët më të mëdhenj të Horoskopit dhe deri tani. Gaforrja (simboli i gaforres) ecën natën, anash dhe përkatësisht gaforrja qëndron për t’u mbrojtur dhe për të mos prishur goditjen e tij. Për shkak të pasigurisë së pafund, ata zakonisht “pasurohen” me gënjeshtra dhe ekzagjerojnë shumë në ato që thonë dhe jo gjithmonë kuptohen sepse zakonisht janë shumë të sjellshëm.

Binjakët (21 maj – 21 qershor)

Nëse ka një gjë për Binjakët, është se ata bëjnë jashtëzakonisht mirë me përshtatshmërinë. Pra, mos u çuditni kur, për të manovruar, ndryshojnë të vërtetën në interes të tyre. Zakonisht sigurisht që e bëjnë për të qenë të qetë, për t’u marrë vesh me sa më shumë dhe për t’u ndjerë popullor. Përveçse gënjejnë, sepse flasin shumë, janë burim thashethemesh, ndërkohë që nuk u mbeten asnjëherë justifikimet.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Peshorja ka nevojë për ekuilibër (Peshorja është, të mos e harrojmë këtë) dhe do të bëjnë gjithçka për ta siguruar atë për veten e tyre dhe për t’u ndjerë rehat. Pra kur gënjejnë e bëjnë për struc, të arratisur dhe mungesë guximi. Ata i urrejnë grindjet, ndaj janë të aftë të thonë gënjeshtra të mëdha nëse dinë të shmangin përballimin e pasojave që kanë frikë.