‘’Vëllai i Madh’’ i ka kërkuar atyre që të luajnë një nga komeditë më të famshme shqiptare.

Banorët do të rikthejnë edhe njëherë në skenë ‘’Pallatin 176’’.

Teksa po përgatisnin provën javore Pm dhe Sarah në rolin e tyre si Elsa me Fredin kanë shkëmbyer një puthje mes njëri-tjetrit.

Kjo puthje shkaktoi shumë reagime pozitive dhe nga banorët e tjerë.