Banorët mbasditen e sotme kanë diskutuar rreth martesave mes feve.

Fifi tregon për banorët rreth mentalitetit të vjetër në Kosovë që dy njerëz duhet të jenë të një feje që të martohen bashkë.

“Unë i thoja babait tim që a kam qenë me dy mysliman? Po.A kam qenë e lumtur? Jo.Tani pse duhet të ndikohemi nga feja cfarë zgjedhjesh të bëj.Motra ime ka qenë dhe ajo me një mysliman por më pas u nda.Tani ajo është shumë e lumtur dhe un gjithashtu jam e lumtur për të”-thot ajo.

Gjithashtu këngëtarja shton se ka qenë problematike dhe pjesa që të mbetesh shtatëzanë pa u fejuar.