Kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka mbajtur një fjalë për procedurë duke kërkuar që sipas rregullore të gjithë kanë një kohë të caktuar fjale dhe duhet ta respektojnë. Kjo ka sjellë reagimin e deputetes së PD, Grida Dume nga vendi.

Kjo nuk është pranuar nga Balla e cili ka kërkuar nga kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla që të marrë masa se ajo po shkel rregulloren.

Balla: Ju lutem të gjithë duhet të respektojmë kohën tonë dhe ë mos e tejkalojmë atë.

(Ndërhynë Grida Dume)

Balla: Ju lutem po flas për procedurë jo për të replikuar për ju. Nuk ka mundësi të çohet një deputet të flas se ju do hidheni si zhurmues nga vendi. Zonja kryetare të lutem merrni masa, po thyen rregulloren.