Vetëm, 17 raste të reja janë konfirmuar të infektuar me Covid në Kosovë nga 1 544 testime.

Gjatë 24 orëve të fundit fatmirësisht nuk është shënuar asnjë viktimë në Kosovë dhe betejën me Covid e kanë fituar 19 qytetarë.

Sipas Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë, numri i personave aktiv me Covid është 405 pacientë.

Ndërkaq nga fillimi i pandemisë e deri më tani janë konfirmuar të infektuar me Covid 160 000 raste mes të cilëve kanë humbur jetën 2 980 persona.