Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me një postim në rrjetet sociale, ku pasqyron aksin e rikonstruktuar, Dardhë-Arrëz-Nikolicë.

Përmes një video, Rama thekson se ky investim u shërben qytetarëve dhe turizmit.

MESAZHI I RAMES

MIRËMËNGJES ?
dhe me pamjen piktoreske të aksit Dardhë-Arrëz-Nikolicë, që i shërben jo vetëm banorëve po edhe zgjimit turistik në të katër stinët e vitit të një prej zonave më të magjishme të Shqipërisë, ju uroj një fundjavë të qetë?