Të dëbuar në dhomën e izolimit,e cila është e mobiluar sipas stilit të para viteve 90′,biseda ka cuar Monikën dhe Arditin në ato vite! Ajo i tregon Arditit se ka qarë kur Enver Hoxha ndërroi jetë! I pyetur nga Arditi nëse qanin vërtetë apo jo,monika u shpreh se të gjithë që kanë qarë atëherë e kan bërë vërtetë! “Ai e kishte ngritur kultin e vetë,une recitoja poezi në shkollë për të”-u shpreh Monika.

Biseda vijoi më tej,ku Monika u shpreh se një popull i tërë nuk mund të bënte lojë me këto punë! “Vetëm babai im nuk qau”-përfundoi ajo.