Kryeministri Edi Rama përcolli përmes fotove aktivitetet kryesore të një jave që nga inspektimi në lagjen e re të rindërtimit në Bubq, takimi me të rinjtë dhe deri tek vizita zyrtare në Kajro.

Kryeministri Rama e ka bërë tashmë traditë që çdo të dielë publikon aktivitetet e të gjithë javës.