VIP-at e Big Brother Vip sot nominuan më pak të preferuarit e tyre. Semi dhe Paloma kalojnë në nominim nga banorët. Ndërsa iliri si lider kishte imunitet dhe i duhej të zgjidhte ai dy emra për nominim. Ai zgjodhi: Kledin dhe Fifin, por banorët e tjerë ndërhyn dhe thanë se ata u morën vesh, kështu që ai zgjodhi më pas Arditin. Vetë ai në dhomën e rrëfimit tha Semin dhe Donaldin, por nuk mund të nominonte ata që tashmë kishte thënë.

Kujtojmë se Semi dhe Iliri patën një debat. Iliri po qeshte me Donaldin dhe Semi i tha për çfarë po qeshni që të qeshim e ne. Iliri i tha se nuk rri dot pa Donaldin më shumë se 2 minuta, Semi nuk e priti mirë dhe i nxorri gishtin e mesit.

Ilir: Kush nuk jep respekt nuk mund të kërkoj, është femër. Nuk jemi shok, thjesht banorë të një shtëpie. Semi: Ishte në formë shakaje, ky në shtëpi ka bërë lloj lloj shakash dhe pak si seksuale. Ilir: Çne? Çfarë gjërash? Se mendon ti që e kanë mendjen meshkujt te ty, nuk është ashtu. Semi: Bëra shaka, kërkova falje, nuk e pranoi faljen, okej s’ka gjë. Ilir: Ti je kalama, mendon se kam bërë shikime seksuale ndaj teje? Nuk ta fal, je shumë larg meje. Unë bëra 1 batutë që ty të dogji aq shumë.

Donald: Unë e mora si shaka. Po mqs ky e mori kaq seriozisht po i kthehem dhe unë seriozisht. Ti Ilir me Semin e ke tepruar shumë. Kur ajo kërcente para pasqyrës po thoje: hë si është kjo, shihe si është kjo. Ilir: Ti bën avokatin e Semit. A do reagoje për një femër tjetër kështu? Donald: Nuk e prisja këtë nga ty plako, mendoja se e kishte marrë me shaka. Kur ben shaka prit shaka.