Debati për kabinetin e ri qeverisës degjenoroi në fyerje personale mes gazetarit Enton Abilekaj dhe analistit Dritan Hila. Ndërsa Hila po thoshte se zonja Anila Denaj ka qenë një nga ministret e suksesshme tashmë të larguara, Abilekaj e kundërshtoi duke i thënë të mos gënjejë. Hila: Më vjen keq për Denaj, ka qenë ministre e zonja, profesioniste, menaxhoi një periudhë të vështirë ekonomike. Borxhi ishte 80 perqind dhe ajo e çoi në 60, dhe pastaj u rrit me pandeminë normale.

Abilekaj: Po ça po thua! Ti je klientelist dhe fanatik. Hila: Ti më shpjego pak klientelizmin mua, ti je zagar sulmues Alibekaj: Ti je shërbëtor i shumë personave Hila: Une kam qenë vetëm me Ramën ti ke qenë me Nanon, mos u merr me mua, Abilekaj! Abilekaj: Po ti s’mund të gënjesh këtu, kur jam unë këtu jam gazetar ti s’ke qenë ndonjëherë gazetar, ti del për gjah të kapësh ndonjë gjë. Hila: Unë jam gazetar. Abilekaj: Ti je lëpirës ordiner

Hila: Unë nuk jam injorant si puna jote, kam studiuar ekonomi. Abilekaj: Ti s’di ça është GDP ore! Hila: Ti je i paguar nga opozita, që nga shtëpia që ke marrë!