Shenja e zodiakut është si një dritare e personalitetit që zbulon tiparet më të fs.hehta të ka.rakterit të një personi. Të paktën kjo është ajo çfarë mendojnë astrologët dhe ata që besojnë në parashikimin e yjeve. Më poshtë kemi përgatitur një klasifikim me shenjat më n.aive dhe tin.ëzare të horoskopit.

Shigjetari: U habitët që gjetët Shigjetarin në krye të listës? Nuk keni përse pasi të lindurit në këtë shenjë më na.ivët e gjithë zodiakut, ta që besojnë më shumë, aq sa ndonjëherë rrez.ikojnë t’i bëjnë për ”bu.dallenj”. Ndryshoni para se të jetë vonë.

Dashi: Dashi është një tjetër shenjë që mund të mani.pulohet lehtë. Ka një ze.mër të madhe, është i mirë dhe përp.iqet t’u gjendet pranë njerëzve kur kanë nevojë për ndihmën e tij. Kjo gjë i bën ata më të pamb.rojtur dhe të manip.ulueshëm.

Demi: Demi, më shumë se na.iv, është i zh.ytur në mendime, i qetë dhe një vëzhgues i kujdesshëm. Ai shpesh quhet na.iv, sepse nuk ndë.rhyn në konf.likte, por e vërteta është se atij nuk i bëhet vonë për deb.atet.

Peshqit: Peshqit janë njerëz të ndikueshëm, ndoshta nga të parët në renditje. Ata janë të kus.htëzuar nga emocionet dhe njerëzit të cilëve u besojnë.

Luani: Luani është një nga shenjat që arrin të bëjë kompromise. Është pjesërisht na.iv, por jo shumë. Në disa drejtime, ai është i ndikuar nga të tjerët, por në raste të rralla, nëse zbulon se ata po ta.llen me të, ai nx.jerr kth.etrat.

Peshorja: Peshorja është dukshëm e ashpër dhe e n.gurtë, por është vetëm në dukje. Avantazhi i Peshores është se arrin të dalë mirë nga çdo marrëdhënie apo situatë. Avantazhet e të qenit tin.ëzare apo jo?

Bricjapi: Me Bricjapin nuk do të jeni në gjendje të luani p.isët. Më shumë se shenjë e zgjuar, është racionale. Nëse vendos diçka në kokë i vë pikë, nuk ka asnjë mënyrë për ta bërë të ndrys.hojë mendjen. Shf.aqet si person i ftohtë që sheh punën e vet, por mos e nga.cmoni.

Ujori: Ujori është një nga ato shenja që i pëlqen të shohë punën e vet, por nëse është i interesuar për diçka, ai do të bëjë gjithçka që mu.ndet, për të arritur atë që dëshiron. Duhet të bëni kujdes ndaj njerëzve të kësaj shenje se janë hi.leqarë të fr.ikshëm.