Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta në krye të detyrës të oficerit të Policisë së Shtetit, Saimir Hoxha gjatë ditës së sotme.

Balla thekson se “sot ishte një ditë tjetër e betejës së forcës së ligjit, kur duhet të bëhemi më shumë se kurrë së bashku në mbështetje të burrave dhe grave, djemve dhe vajzave me uniforma blu”.

Sipas Ballës, policia e Shtetit ka nevojë për mbështetje dhe besim.

“Sot ishte një ditë tjetër e nevojës për të kuptuar që Policia e Shtetit ka nevojë për mbështetje dhe besim. Ngushëllime familjes dhe kolegëve të oficerit të Policisë së Shtetit Saimir Hoxha. U prehtë në paqe”, shprehet Balla.