Presidenti Ilir Meta ka zgjedhur natyrën për të kaluar këtë të dielë. Ai ka ndarë një foto në një vresht. Meta shprehet se vreshtarët janë gati të vjelin prodhimet e tyre duke uruar bereqet për sezonin e ri.

“Vreshtarët janë gati të vjelin prodhimet e tyre. Me bereqet dhe mirëqenie qoftë ky sezon për ta!”, shkruan Meta.