Ne e dimë që lidhjet e dashurisë verore zakonisht përfundojnë pasi kthehemi nga pushimet. Dallimi është se shenjat e mëposhtme nuk i japin fund romancës me “Isha i lumtur për atë që përjetuam”, por në vend të kësaj zgjedhin të zhduken.

Nëse pyesni veten nëse djali që keni dashur pësoi diçka dhe nuk u përgjigjet mesazheve tuaja ose mendoni nëse keni bërë diçka të gabuar, thjesht mbani mend se çfarë shenje është. Nëse është një nga tre për të cilat po flasim, atëherë e dini.

Binjakët-Një nga forcat më të mëdha të Binjakëve është kurioziteti shpirtëror. Ai shoqërohet me njerëz që e intrigojnë, të cilët mund të jenë në të njëjtën gjatësi vale me trurin e tij dhe që mund ta mbajnë zgjuar. Nëse tërhiqni vëmendjen e Binjakëve është sikur pjesa tjetër e botës të tërhiqet dhe ju jeni të vetmit dy. Edhe ata janë aq simpatikë sa është e lehtë të biesh në dashuri me ta. Sidoqoftë, ana tjetër e medaljes në këtë romancë është se sapo eksitimi të zbehet, ata humbasin interesin po aq shpejt ose vëmendja e tyre zhvendoset në diçka të re. Pra, thjesht, shenja e ajrit zhduket nga jeta juaj, shpesh duke ndjekur trendin e “fantazmave”.

Peshorja-Peshorja bie në dashuri falë marrëdhënies së tij me Afërditën kështu që ai nuk dëshiron asgjë më shumë sesa të jetë në një lidhje. Ai është gjithmonë në kërkim të një partneri që sjell ekuilibrin dhe simetrinë në jetë. Ka diçka jashtëzakonisht romantike në verë për një Peshore pasi ai vlerëson bukurinë e motit të nxehtë dhe netët e verës. Sigurisht, ai dëshiron që dikush t’i ndajë të gjitha këto. Por kur afrohet vjeshta dhe normaliteti kthehet, ai e kupton se dashuria verore nuk ishte menduar të zgjaste. Kur kjo të ndodhë, ai do të bëjë gjithçka për të shmangur pasojat e pakëndshme të një ndarjeje normale. Për të mos u përballur ballë për ballë, ai zgjedh të bëhet një “fantazmë”. Ai ndihet i penduar për këtë thjesht nuk mjafton për të marrë përgjegjësinë dhe për të takuar personin tjetër nga afër.

Shigjetari-Shigjetari është shpirti absolut i lirë i Horoskopi dhe ka një optimizëm të brendshëm dhe pasion për jetën. Nëse një histori romantike do të ishte një shenjë e Horoskopit, do të ishte Shigjetari: i ngrohtë, entuziast, romantik dhe mrekullisht i përkohshëm. Pavarësisht nga koha e vitit, Shigjetari tenton të dashurohet për një kohë. Ai e vlerëson lirinë e tij dhe i pëlqen të shkojë e të vijë si të dojë. Kur largohet, zakonisht është shumë i shpejtë dhe pa paralajmërim. Nuk është se ai synon të jetë i keq apo mizor, thjesht nuk ka asnjë pengesë për ndryshimin e stinëve, nuk ka asnjë mënyrë për të mbajtur një Shigjetar gati për të ecur përpara dhe për të lënë derën në erë