Merkuri në Ujor i cili qëndroi per tre jave i kundërt, do të jetë deri te hënën ne pozicion te palevizshem, derisa ne datë 22 te fillojë rrugën e tij te drejtë. Gjate Shkurtit, Mërkuri i kundert solli ne drite Apokalipsis, mesazhe, lajme. U ngarkuam më shumë me mendime dhe kundërveprime te çdo lloji. Pretendohet te lulezojnë këtë periudhë e këtej idealet me njerëzore.

Marredheniet shoqërore sociale do vleresohen nga e para. Ne kete lodhje racore dhe pushteti tashme planetet do gjejne rrugen e drejte per nje drejtesi sociale. Marrëdhëniet nderpersonale dhe erotike do gjejne perparim ne baze te qellimeve te perbashketa dhe nje misioni social si çift.

Dashi

Punet dhe marrëdheniet tuaja ne shoqeri apo qellime do mbeten pak ne vend numero gjate kësaj fundjave. Do jeni në pritje dhe nuk do bëni lëvizje apo ndryshime.

Demi

Nje çështje karriere dhe ligjore do mbetet pezull dhe nuk do t’ju hapet rruga per te marre vendime. Po kështu në një çeshtje personale apo martesë do keni pezullim.

Binjakët

Per ju do ketë paqartesi apo vonesa ne nje cështje udhëtimi apo bashkepunimi me jashte vendit. Akoma gjërat nuk jane qartësuar dhe s’ka zhvillim konkret.

Gaforrja

Nje çështje ekonomike do ketë nje pezullim dhe nuk do merrni atë që pretendoni dhe as do jepni atë qe duhet për t’u çliruar nga nje detyrim. Ne jetën erotike keni pezullim takimesh

Luani

Më në fund do t’i jepni pak kohë vetes për t’u ndalur ndaj ndonjë presioni qe ju bëhet dhe te mendoni më qartë se si te manaxhoni punet dhe marredheniet tuaja.

Virgjëresha

Do keni një moment hezitimi se çfarë rrugë te ndiqni ne biznes në punë dhe ne nje marrëdhenie personale që ju lidh edhe puna ndrekohe. Hezitimi do jete i dyanshëm

Peshorja

Deri tani keni vepruar si keni dashur tani e tutje do ndaleni pak pasi duhet te bëheni cift në punët tuaja dhe dikush po ju ndikon në jetën tuaj duke ju prerë rrugën për më shumë bashkëpunim.

Akrepi

Ngatërresat në jetën e përditshme dhe vonesat fillojnë të zvogëlohet dhe tëshmë do keni dy ditë kohë të mendoni se cfarë do benit ne te ardhmen dhe ku do jetonit me mire.

Shigjetari

Shumë mesazhe dhe lajme dhe apkalipse keni përjetuar dhe tashme do ju duhet pak kohe te merrni veten deri të henen ku duhet të filloni nga e para.

Bricjapi

Vetpërmbajtjet dhe ngatërresat do mbarojnë por do ju duhet edhe dy dite kohe te kontrrolloni situatat dhe tregon. Po kështu ne jeten personale ju detyrojne të prisni

Ujori

Clirohet nga sot Mërkuri i kundert ne shenjën tuaj dhe kjo tashmë ju hap rruge ju te beni gjërat e duhura pa patur ngarkesa dhe rimorkio nga mbrapa.

Peshqit

Psikologjikisht do jeni më te qetë dhe me të qarte por nderkohe ky ajer i paster do ju beje tju dhembë koka derisa të largohen pasojat e problemeve dhe mbylljeve.