Prej ditësh opozita në Tiranë me në krye televizionin e Sali Berishës “Syri Tv” ka nisur një fushatë su lmi kundër pjesëmarrjes së artistit Goran Bregoviç në Festën e Birrës në Korçë. Gjithë opozitarët që hiqen si patriotë sot në fakt sulmin e kanë organizuar vetëm për të tentuar të lidhin artin me politikën me shpresën se do i japin një godtje kryeministrit Rama. Por, në fakt fytyra e vertetë e këtyre “patriotëve” del në pah po t’i hedhësh nju sy retrospektivës ku Goran Bregoviç, në kohën që qeveriste Sali Berisha ka ardhur dhe ka mbajtur një koncert në Pallatin e Kongreseve. Një ndër ata që e kanë su lmuar praninë e Bregoviç në Korçë është dhe gazetari Bledian Koka, gazetar ky që punon pikërisht në Televizionin “Syri Tv”. Kaq mjafton për të treguar se ajo që ata thonë dhe bëjnë është komplet e ndryshme nga njëra-tjetra dhe gjithë ky “patriotizëm” bëhet vetëm për efekt politik. Më poshtë fotoja e gazetarit Koka me Goran Bregoviç./Lexo.al