Ilir Meta është duke shijuar pushimet buzë detit dhe sot është ndalur për të provuar petullat që shiten rëndom në plazhe.

Meta ka shpërndarë foton ku shihet i relaksuar dhe me pak mjekër me petulla në dorë të blera në shitësit ambulantë në plazh.

“Petulla katuni me të ik truni”. Pas një ecje të gjatë buzë detit, nuk mund t’u rezistoja petullave si të gjysheve tona, nga duart e këtyre njerëzve të thjeshtë punëtorë, që shërbejnë me kaq dashuri”-shkruan Meta.

Personi në fjalë, është presidenti i Shqipërisë!