Turjan Hysko dhe Orinda Huta u bënë prindër për herë të parë më 15 korrik. Dyshja u bënë prindër të një vajze, të cilën e pagëzuan me emrin Atara.

Tashmë Turi dhe Orinda qëndrojnë të pandarë si familje bashkë me Atarën. Së fundmi, Turi ndau në Instagram foton e parë të portretit familjar, duke na e zbukuruar ditën.

“Përralla me mbret”- shkroi Turi krahas fotos ku e vogla fle mbi kraharorin e Orindës.