Me ta, gënjeshtrat dhe intrigat nuk do të funksionojnë. Arsyeja është një intuitë e zhvilluar, e cila i shtyn ata të bëjnë gjënë e duhur. Prandaj, nëse keni ndër mend të fshihni diçka prej tyre, mendoni mirë, sepse ndoshta nuk do të keni sukses.

Peshqit-Peshqve shpesh u ndodh të ëndërrojnë gjëra që u tregojnë atyre një situatë ose një ngjarje të rëndësishme që ndodh më vonë. Paqja dhe kënaqësia e tyre e brendshme rriten në një intuitë që i udhëheq pothuajse në të gjitha situatat e jetës në të cilat ndodhen.

Akrepi-Personat e lindur në shenjën e Akrepit kanë një ndjenjë shumë të theksuar për të çdo gjë dhe mjafton vetëm një vështrim për të ditur se kush çfarë mendon. Ata përjetojnë gjithçka përmes thellësisë dhe shpesh supozojnë saktësisht se çfarë do të ndodhë më pas. Ata e duan adrenalinën dhe lëvizjen, kështu që nganjëherë nuk duan të dëgjojnë veten e tyre, gjë që kryesisht u ndodh atyre kur bëhet fjalë për dashurinë.