Kryeministri Edi Rama krah ish-kryeministrit grek, Papandreou ka rrëfyer një histori dhe kërkesën që e ka lënë pa fjalë nga një i moshuar në një nga fshatrat e Tiranës.

“Po vizitojë një fshat që është përtej malit të Tiranës, që janë praktikisht shumë të keqe, shkova atje, më kërkuan shkollën, kopshtin, urën dhe të gjithë këta burra u çua një i moshuar “shumë mirë që je këtu, hera parë që vjen një kryeministër dhe është normale që t’ju kërkojmë, ti nuk do bësh asgjë se ne jemi shumë larg për të marrë vëmendjen e qeverisë, prandaj unë kam një kërkesë, sillu mësues anglishteje fëmijëve tanë”. Të gjithë nxënësit heshtën. “E shikon këtë malin tha, qyteti është nga ana tjetër, është shumë lart që të ecin atje, por po t’u japim anglishten mund të fluturojnë”. Dhe Ballkani Perëndimor ndihet kështu, që janë një pjesë e izoluar nga pjesa tjetër e botës”, tha Rama.