Nga Kreshnik Spahiu

Unë e adhuroj diplomacinë amerikane: Ata refuzuan të takonin Presdentin e Republikës, por drekuan me stërmbesën 1 vjeç të Mbretit Zog. Kush ka tru, le ta lexojë…… Ata janë gati të riciklojnë Monarkinë, por jo Republikën e Vjetër: Meta-Berisha. Kërcënimi është diplomatik për injorantët që u shkojnë pas, dhe jo plan real për rikthimin e mbretërisë: “Ne SHBA, kemi forcën magjike të riciklojmë, madje edhe ata që kanë 1 shekull të larguar nga pushteti, por jo Presidentin aktual apo ish-kryeministrin”

O Lulzim, a din shkrim dhe këndim? ???