Dashi-Prania e Marsit në shenjën e Luanit do të thotë që gjatë kësaj kohe do të merrni atë që kërkoni. Forca që do të ndjeni pritet të jetë gjithëpërfshirëse dhe kësaj radhe asgjë nuk ju pengon. Energjia e Marsit do t’ju çojë drejt qëllimit tuaj.

Luani-Prania e Marsit, sigurisht që gjithashtu ju favorizon dhe ju. Do ta shikoni të ardhmen me shpresë dhe vizion, dhe tani duket se është shansi juaj për të bërë atë që ëndërroni.

Shigjetari-Marsi në shenjën e Luanit sjell ndryshime pozitive dhe ju gjen në një fazë rinovimi. Tani, në botën e Shigjetarit, nuk ka vend për gjëra dhe njerëz që ju mbajnë mbrapa. Energjitë janë në duart tuaja dhe ato janë ato që do t’ju japin lirinë.