Kryeministri Edi Rama ndodhet në Vlorë, ndërsa është ndalur mbrëmjen e sotme edh enë lagjen Çole, ku ka inspektuar punimet.

Rama thotë se vijon transformimi në brendësi të lagjes, ku po punohet me infrastrukturën rrugore. Sipas kryeministrit, me investimet e bëra në këtë lagje do të rritet vlera e banesave si dhe do të krijohen kushte më të mira për komunitetin.

“Vlorë, Çole, vijon transformimi në brendësi të lagjes, ku pasi janë ndërtuar rrjetet e reja të ujësjellës – kanalizimeve e janë kryer punimet elektrike, po punohet me infrastrukturën rrugore, gjelbërimin dhe fasadat e pallateve, duke rritur vlerën e banesave dhe krijuar kushte të mira për komunitetin”, tha Rama.