Janë disa shenja të zodiakut, të cilat në sajë të një karakteristike ose të një pjese të karakterit, kanë më shumë gjasa të duan të tjerët.

Dashi-Edhe pse në fillim është e vështirë për ta që të zbulojnë veten dhe të shprehin ndjenjat e tyre, gjithmonë përfundojnë duke kuptuar se dashuria është ndjenja më e bukur që mund të ndihet. Njerëzit e shenjës së dashit janë shumë të pasionuar në dashuri. Ata pothuajse mund të bëhen partneri ideal në një marrëdhënie. Vetëm njerëzit më të suksesshëm mund të kenë një marrëdhënie me një dash!

Gaforrja-Edhe pse Gaforrja ka ulje dhe ngritje emocionale, ato zakonisht janë shumë të ndjeshme në një marrëdhënie dashurie. Nëse tashmë keni një marrëdhënie me Gaforren, mbajeni dhe mos e lëshoni kurrë. Gaforrja kontrollohet nga energjitë e hënës, dhe kjo i ndihmon të kenë vibracione të mira gjatë gjithë kohës. Ata duhet të përqafojnë dhe të kujdesen për njerëzit që duan. Kur Gaforrja është në dashuri, gjithmonë do të bëjë gjithçka për ta bërë partnerët të lumtur.

Demi-Demi është një person jashtëzakonisht i fuqishëm dhe i besueshëm dhe kur ata bien në dashuri bëhen krejtësisht të patëmetë. Demi gjithmonë do të përpiqet t’ju bëjë të lumtur në një marrëdhënie. Ata do të kujdesen për ju më mirë se kushdo tjetër dhe do t’i njohin të gjitha nevojat dhe zakonet tuaja më mirë se ju. Ata gjithmonë do të përpiqen t’i bëjnë të tjerët të ndihen të veçantë. Dashuria për demin është një magji e vërtetë!

Peshorja-Këta njerëz duan të jetojnë në harmoni me të tjerët, ata janë miqësorë dhe duan të ndajnë gjithçka me të dashurit e tyre. Besohet se ata kanë ardhur në këtë botë për të dashur dhe për t’u dashur. Ata nuk njohin kufizime kur bëhet fjalë për dashurinë. Ata duan të kenë nivele të balancuara në të gjitha fushat e jetës së tyre. Ndjenjat janë jashtëzakonisht të rëndësishme për këta njerëz. Ata duan pa kushte dhe presin të njëjtën gjë nga partneri i tyre.

Bricjapi-Bricjapët, si rregull, e duan shumë familjen dhe traditat e saj. Ata janë jashtëzakonisht të përgjegjshëm dhe praktikë, kështu që hyrja në kontakt me një Bricjap është një vendim i shkëlqyer dhe gjithashtu një përgjegjësi! Ju kurrë nuk do të pendoheni për këtë marrëdhënie, sepse ju do të jeni çifti më i mirë! Ndoshta, Bricjapi nuk do të hapet që nga fillimi, por për ta marrëdhëniet e dashurisë janë shumë të rëndësishme, kështu që me kalimin e kohës lidhja juaj do të bëhet më e thellë!