Dashi-Këtë javë mund të keni një larmi planesh ose angazhimesh që mund të lidhen me familjen tuaj, miqtë ose marrëdhëniet e biznesit me njerëz nga distanca të ndryshme. Ngjarje të ndryshme këtë javë mund t’ju kërkojnë të merrni një vendim të rëndësishëm. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të ndërmarrë hapa konkretë drejt një ndryshimi që nuk ka qenë në planet tuaja deri më tani. Të gjitha këto ngjarje dhe raste do të kërkojnë vëmendje të veçantë nga ana juaj, veçanërisht kur ato përfshijnë shkëmbimin e informacionit ose bërjen apo marrjen e premtimeve. Nëse përfshiheni në një proces gjyqësor do të keni sukses. Gjatë kësaj jave do të jeni të prirur për probleme shëndetësore. Kujdesi për shëndetin e një të dashuri nuk përjashtohet. Djemtë dhe vajzat e Dashit do të përjetojnë ngjarje që nuk duhet të merren si humbje, por si një përzgjedhje natyrore e gjërave më të rëndësishme dhe premtuese në jetën tuaj. Gratë nuk do kenë durim për të pritur një informacion. Burrat do të jenë optimistë këtë javë dhe do të bëjnë plane të reja, të guximshme, ndonjëherë duke u përfshirë në ndonjë rrezik.

Demi-Këtë javë do të planifikoni ngjarje ose mundësi të ndryshme në lidhje me udhëtime. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të udhëtuar dhe për kontakte me njerëz nga afër dhe larg. Në karrierën tuaj, ngjarjet e javës do të kontribuojnë në zhvillimin e suksesshëm të biznesit online apo punës nga shtëpia që mund të keni. Disa prej jush mund të diskutojnë për një ide të re biznesi që mund të jetë premtuese dhe e suksesshme. Nëse puna juaj ka të bëjë me paratë, jini të kujdesshëm. Në dashuri kjo javë do të mbahet mend me disa surpriza. Kjo javë do t’ju angazhojë në ngjarje të ndryshme. Djemtë dhe vajzat e Demit do të përjetojnë një javë në të cilën do të marrin një vendim në lidhje me jetën e tyre personale ose karrierën. Nëse doni një ndryshim në jetën tuaj do të duhet të bëni një përpjekje dhe të keni durim. Burrat do të gëzojnë dokumente ose informacione të rëndësishme. Do të keni takime të ndryshme me miqtë ose mbledhje me të afërmit. Gratë do të kenë një angazhim me babain, vëllain ose një tjetër burrë nga familja.

Binjakët-Këtë javë do të ketë tension të përkohshëm në marrëdhënien tuaj me një person në familjen tuaj ose rrethin e të afërmve. Cilado qoftë natyra e problemit, ai do ta gjejë zgjidhjen e tij relativisht shpejt, ndoshta me koston e një kompromisi. Gjatë seancës mund të keni një marrëdhënie të komplikuar me një koleg, klient ose menaxher. Cilado qoftë arsyeja specifike për këtë, ka shumë të ngjarë të çojë në një ftohje të qëndrueshme të marrëdhënies tuaj. Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për realizimin e planeve tuaja në lidhje me familjen ose të afërmit tuaj që nuk jetojnë me ju. Java mund t’ju sjellë lajme të pakëndshme ose të papritura në lidhje me një grua nga familja juaj. Djemtë dhe vajzat e Binjakëve do të jenë më optimistë për të ardhmen e tyre, ndoshta për shkak të zhvillimit të favorshëm të disa planeve ose ideve. Gjatë javës, secili nga takimet tuaja do të jetë i rëndësishëm. Burrat do të duhet të rivlerësojnë njerëzit në rrethin e tyre të miqve ose të njohurve, pasi është mirë të ndaheni me disa prej tyre. Gratë do të kenë një javë fatale që sjell ndryshime në ndjenjat e tyre.

Gaforrja-Këtë javë do të zhgënjeheni nga veprimet e personit me të cilin punoni ose do të jeni objekt i fyerjes nga një koleg ose klient. Ju mund të gjendeni në një situatë ku do të mashtroheni nga informacione të rreme. Nëse po udhëtoni këtë javë, jini shumë të kujdesshëm me dokumentet personale dhe gjithçka tjetër që do të përcaktojë suksesin e këtij udhëtimi. Këtë javë, sigurohuni që të shmangni konfliktet në familje që do të krijojnë tension të padëshiruar në marrëdhëniet tuaja familjare. Ka shumë të ngjarë që faji për ndodhjen e tyre të jetë i juaji. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të flisni paraprakisht me të dashurit tuaj për shpenzimet ose të ardhurat që do të keni gjatë javës në buxhetin e familjes. Planifikoni së bashku çdo veprim në lidhje me paratë. Këtë javë, një fëmijë do të jetë një shkak për gëzim ose ribashkim. Java do të jetë e favorshme për shëtitje dhe ekskursione në natyrë ose vizita në vende interesante. Kjo javë sjell një surprizë në lidhje me një të afërm. Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të mirë për të gjetur një mënyrë për të dalë nga situatat e komplikuara dhe për të harmonizuar marrëdhëniet komplekse. Gratë do të jenë më emocionale në marrëdhëniet e tyre me njerëzit e tjerë. Burrat do të përballen me telashe serioze, të cilat vështirë se do të jenë në gjendje t’i trajtojnë vetë, pa ndihmë.

Luani-Këtë javë do të jeni të lumtur të arrini rezultate konkrete të angazhimeve tuaja, të cilat i keni filluar disa muaj më parë. Zhvillimi i tyre i favorshëm këtë javë mund të jetë për shkak të shfaqjes së rrethanave të reja, ose marrjes së ndihmës nga njerëz të rëndësishëm. Gjatë kësaj jave, mund të tensionoheni në marrëdhënien tuaj me një person që është nervoz. Këtë javë do të përjetoni një surprizë të këndshme në lidhje me një dhuratë ose një lajm të rëndësishëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të merrni informacione nga një mik megjithatë do të jetë i pasaktë ose i ndryshuar. Djemtë dhe vajzat Luan do të duhet të jenë më të përgjegjshëm dhe të tregojnë një përkushtim më të madh ndaj familjes dhe të afërmve. Kjo mund të ketë lidhje me organizimin e një ngjarjeje ose udhëtimi të rëndësishëm. Gratë do të përqendrohen në zgjidhjen e dokumenteve të ndryshme, kontratave ose çështjeve financiare. Burrat do të jenë emocionalë.

Virgjëresha-Do të bëni lehtësisht njohje të reja. Do të jeni miqësor me shfaqjen e njerëzve të rinj në jetën tuaj. Ndoshta një ngjarje gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju kujtojë dashurinë ose romancën tuaj nga e kaluara. Gjatë javës do të keni më shumë përgjegjësi në lidhje me edukimin e një fëmije. Do të jeni në shoqërinë e njerëzve që ju kanë mërzitur me tekat e tyre ose me dëshirën për të bërë thashetheme me ju për njerëzit e tjerë. Familja do të jetë vendi ku ju ndiheni më rehat gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të përpiqeni të siguroni rehati në shtëpinë tuaj me çdo kusht. Java do të jetë sfiduese për ata që duhet të marrin vendime të rëndësishme për ndryshime. Ngjarjet e këtyre shtatë ditëve do t’ju japin mësime dhe njohuri të rëndësishme të jetës. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një takim ose bisedë të papritur. Gratë do të priren të kalojnë më shumë kohë në shtëpi para TV ose të merren me hobi të këndshëm. Burrat do të marrin përgjigje të rëndësishme për sugjerime ose pyetje të llojeve të ndryshme. Këtë javë do ta mbani mend me një ngjarje interesante lidhur me një person të lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve.

Peshorja-Këtë javë do të keni një angazhim ose do të duhet të bëni një bisedë serioze me një person në familjen tuaj. Për disa prej jush, java do të mbahet mend me një ngjarje që lidhet me lindjen e një fëmije, një ditëlindje apo festë tjetër personale. Këtë javë jo vetëm që do të keni më shumë punë në shtëpi, por edhe në punë. Jini të mirëorganizuar dhe mos i shtyni detyrat tuaja për nesër! Gjatë javës do të ketë nevojë për riparime të vogla në shtëpi ose do të angazhoheni për lloje të tjera të përmirësimeve të pronës që zotëroni. Në jetën tuaj të dashurisë, jini të gatshëm të përjetoni ngjarje dinamike dhe të papritura. Jo gjithçka në dashuri do të zhvillohet ashtu si dëshironi, por më e rëndësishmja, do të ndodhë ajo që funksionon më mirë për ju. Është mirë të dini se në dashuri dhe në jetën tuaj personale, gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të krijuar një atmosferë të këndshme rreth jush. Një ngjarje mund të ndodhë në familjen tuaj që do të krijojë tension emocional midis njerëzve në shtëpi ose do të shkaktojë pakënaqësi. Në përgjithësi, java do të mbahet mend me rezultate të ndryshme pozitive për ju. Padyshim që do të ketë një zhvillim të marrëdhënieve që janë të rëndësishme. Të rinjtë dhe të rejat do të ndiejnë hipokrizinë e dikujt që përpiqet të luajë rolin e një miku. Burrat do të kenë mbrojtje të rëndësishme nga Fati. Jini të natyrshëm, të përulur në atë që ju ndodh ose në atë që merrni. Gratë do të marrin lajme të rëndësishme që do të nguten t’i ndajnë me të dashurit e tyre. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve ky mund të jetë një gabim.

Akrepi-Këtë javë mund të prisni përvoja interesante dhe emocionuese. Do të ketë surpriza, ngjarje të ndryshme ose do të merrni lajme të papritura kryesisht të lidhura me miqtë ose njerëzit me të cilët punoni. Gjatë javës do të shijoni suksese të ndryshme. Shmangni grindjen ose imponimin e vullnetit tuaj në marrëdhëniet me miqtë. Ju rrezikoni të ftohni marrëdhënien tuaj me ta për gjëra që janë të parëndësishme. Kjo javë sjell lajme të mira dhe përvoja të lidhura me një foshnjë apo një të ri. Djemtë dhe vajzat e Akrepit do të entuziazmohen nga një bisedë interesante në lidhje me karrierën. Burrat do të arrijnë me lehtësi rezultate të rëndësishme dhe të suksesshme në veprimet dhe detyrat e tyre. Bëhu një dritë për të tjerët! Shmangni humorin e keq! Meditoni ose bashkohuni me njerëz pozitivë. Gratë rrezikojnë të shkaktojnë një intrigë të pakëndshme.

Shigjetari-Keni një javë para jush që mund të përjetoni shumë dashuri dhe eksitim. Edhe nëse jeni vetëm, por në kërkim, do keni raste interesante. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të stabilizuar një marrëdhënie romantike ose për të krijuar një familje. Java do të favorizojë njohje të reja me njerëz nga afër dhe larg. Këtë javë mund të prisni që të afërmit ose miqtë të vizitojnë shtëpinë tuaj. Mund të habiteni nga sekretet ose intrigat që lidhen me njerëz që njihni personalisht dhe që nuk meritojnë të përfshihen në gjëra kaq të pakëndshme. Bëni kujdes kur punoni me pajisje shtëpiake. Këtë javë do ta keni të vështirë të gjeni një zgjidhje për problemet tuaja në shtëpi. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse vendosni të mbështeteni vetëm te vetja. Djemtë dhe vajzat e Shigjetarit t’i përdorin këto shtatë ditë për të vlerësuar se çfarë është arritur deri më tani. Vendosini qëllime të reja vetes, zgjidhini më mirë përparësitë në jetën tuaj. Gratë do të kenë takime dhe biseda interesante me të njohur të vjetër dhe të rinj. Kujdesi për shëndetin e vet nuk përjashtohet. Burrat do të kenë punë të mjaftueshme në shtëpi ose në fermë. Mos e humbni kohën tuaj dhe mos premtoni më shumë sesa mund të bëni.

Bricjapi-Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, keni përpara shumë ditë të ngarkuara. Do të lindin detyra që do të kenë një afat të shkurtër. Gjatë javës do të bëni një larmi takimesh me familjen, miqtë dhe profesionistët, të cilët do të takojnë njerëz interesantë. Nuk do të dëshironi të humbisni këto takime. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni njerëz të rinj me të cilët do të gjeni shpejt njohje të përbashkëta ose interesa të ngjashme në jetë. Në jetën tuaj të dashurisë, përvojat tuaja gjatë javës do të jenë më të komplikuara. Kjo mund të jetë për shkak të stresit të partnerit ose për shkak të manifestimeve të ndryshme të padurimit dhe tekave nga ana juaj. Surprizat e kësaj jave do të lidhen me gratë me të cilat punoni. Nëse udhëtoni këtë javë, jini të kujdesshëm me bagazhet tuaja personale, dokumentet dhe paratë. Djemtë dhe vajzat e Bricjapit do të përjetojnë situata më stresuese gjatë javës. Manifestimet e pagjumësisë ose sulmet e migrenës janë të mundshme. Gratë do të kenë mundësi të favorshme për realizim. Burrat do të duhet të kujdesen për pamjen e tyre të jashtme ose shëndetin e tyre.

Ujori-Këtë javë do të keni takime, biseda dhe vendime që do të përcaktojnë zhvillimin e çështjeve financiare. Java do të jetë e favorshme për zgjidhjen e një çështje ligjore ose gjyqësore. Mund të habiteni nga informacioni që do të zbulojë disa detaje në lidhje me një ngjarje nga e kaluara juaj. Do të keni takime interesante ose të dobishme me njerëz nga rrethi juaj i fqinjëve, kolegëve ose miqve. Djemtë dhe vajzat do të angazhohen kryesisht në gjëra nga të cilat ata presin të ardhura, duke zgjidhur një problem financiar, duke zgjidhur ose paguar fatura, kredi dhe më tepër. Burrat do ta kenë të vështirë të pranojnë zhvillimin e disa ngjarjeve në jetën e tyre të tanishme. Ata do të jenë të gatshëm të jetojnë me kujtime dhe përvoja të këndshme të së kaluarës dhe do të kenë dëshirë t’i përjetojnë përsëri. Gratë do të kenë një rast për lumturi personale, kënaqësi, gëzim të rezultateve të arritura ose një punë të bërë mirë.

Peshqit-Këtë javë do të habiteni nga lajmet ose një dokument që do të ketë një ndikim serioz në planet dhe qëllimet tuaja. Është e mundur të merrni para, dokumente ose dërgesa me disa vonesa ose vështirësi. Do të shijoni lajme, takime ose biseda me miq nga afër dhe larg. Njohje të reja ose takime të papritura janë të mundshme. Gjatë kësaj jave do të angazhoheni për pagesën e faturave të vonuara të familjes ose bankës ose do të keni zotime me dokumente të tjera financiare. Në përgjithësi, java financiare do të jetë e favorshme për ju. Sidoqoftë, disa nga veprimet tuaja do të lidhen me ngjarje zhvillimi i të cilave tashmë ka filluar dhe do të përfundojë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të konsideroni ide dhe plane të ndryshme dhe do të përpiqeni të përfundoni çdo detyrë pa vonesë. Arsyeja për këtë do të jetë në ndërgjegjësimin për rëndësinë e tyre dhe kohën e kufizuar për zbatimin e tyre. Vajzat dhe djemtë e Peshqve do të jenë optimistë dhe pozitivë në lidhje me ngjarjet e kësaj jave. Do të jeni të sigurt në veprimet dhe vendimet tuaja dhe nuk do të humbni kohën në gjëra të parëndësishme. Gratë do të priren të veprojnë shpejt, madje me ngut në disa raste. Do të dëshironi që gjërat të ndodhin sa më shpejt që të jetë e mundur dhe durimi juaj shpesh do të vihet në provë. Burrat do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme me një person të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit. Jo gjithçka këtë javë do të shkojë mirë për ju, por ju do të tregoni durimin dhe kuptimin e nevojshëm të situatave specifike.