Energjia elektrike do të stakohet në disa zona të Tiranës ditën e nesërme, 23 qershor pas rikonstruksionit të kabinave.

Pjesërisht zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi” do të preket nga mungesa e dritave gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.

Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë Stakim, 23 qershor Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 23 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë: Pjesërisht: Zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi”.