Dashi

Për shkak se ata janë energjikë, të lindurit në shenjën e Dashit jetojnë me një intensitet të pazakontë. Ata duan të përjetojnë botën përreth tyre sa më shumë që të jetë e mundur. Ata mund të duken mendjemëdhenj, por ata do të jenë gjithmonë të gatshëm të ndihmojnë njerëzit që duan. Ata janë mbrojtës, janë gjithmonë afër.

Gaforrja

Të njohur për të qenë zemërgjerë dhe shumë të sjellshëm, këta përfaqësues bëjnë përpjekje për të ndihmuar. Ata mund të dhurojnë rrobat e tyre kur dikush ka ftohtë. Ata kujdesen për të gjithë, madje edhe për ata që dikur i kanë lënduar. Ata do të bëjnë gjithçka që është e mundur për të qenë gjithmonë në krah të njerëzve që duan.

Luani

Ata janë tepër bujarë dhe me të vërtetë duan të inkurajojnë njerëzit. Ata kanë një ndjenjë të shkëlqyer besnikërie, zakonisht nuk dorëzohen, veçanërisht kur bëhet fjalë për ata që duan. Ata i sigurojnë të dashurit e tyre se do të jenë gjithmonë pranë tyre dhe se janë shumë të çmuar.

Virgjëresha

Edhe pse janë të rezervuara, zemrat e Virgjëreshës janë të mëdha. Janë tipa që bëjnë gjithçka për miqtë dhe të dashurit, gjithmonë urojnë më të mirën për njerëzit dhe bëjnë gjithçka që është e mundur për ta, në mënyrë që e mira të mbizotërojë.

Bricjapi

Bricjapët janë më të qetë dhe kjo shpesh i bën njerëzit përreth tyre të dyshojnë në thellësinë e tyre emocionale, por ata tregojnë me qëndrimet e tyre se i kanë zemrat janë gjigande, gjithmonë të gatshme. Edhe nëse nuk i shprehin kollaj emocionet e tyre, kurrë mos dyshoni në asnjë prej tyre kur kërkoni ndihmë. Ata do t’i përgjigjen thirrjes.

Peshqit

Nga natyra empatike, njerëzit e Peshqve janë thellësisht të lidhur me emocionet. Ata zakonisht i zgjidhin problemet e njerëzve të tjerë. Ata dinë të jenë mirëkuptues, edhe përballë situatave të tensionuara dhe nuk do të ndalen derisa të gjejnë një zgjidhje për problemin.