Të dashur Binjakë, kurrë mos thoni kurrë, kurrë mos besoni se nuk keni të drejtë pa e vërtetuar. Dikush ndoshta ju ka kritikuar duke ju thënë se nuk jeni shumë të qartë, duke dashur të kundërshtojë shkallën tuaj të nënëkuptuar të trasnparencës dhe tani është koha të bëni llogaritë. Po, sepse nëse Hëna e Re (tek Binjakët) dhe rifillimi i Mërkurit ju shohin përsëri në ‘pole position’, dhe Jupiteri retrogradë nga data 22 duket se i hedh mendimet dhe veprimet e atyre që ju kundërshtuan dhe akuzuan për mungesë qartësie. Partitë përmbysen dhe ju jeni fituesi.

Dashuria: Mirëkuptimi reciprok është me të vërtetë i rëndësishëm dhe themelor, të dish të presësh dhe të pranosh tjetrin duke provuar të bashkëjetoni me ndryshimet në stil….Në javët e para mos e merrni për kaos nevojën e partnerit për ëmbëlsi. Pas datës 20 pranoni që partneri të flasë në një gjuhë tjetër. Sekreti? Lërni zemrën të vendosë.

Puna: Kushtojini vëmendje pjesës së fundit të muajit (nga e hëna e 21 qershorit e tutje), domethënë kur Jupiteri do të fillojë retrogradimin e tij, duke komplikuar dhe ngadalësuar nga pak dinamikën tuaj profesionale. Do t’ju duhet të kuptoni diçka më mirë, por gjithashtu do të duhet të pranoni që nuk mund të kontrolloni gjithçka, të duroni ata që shkaktojnë vonesa ose nuk funksionojnë mirë me ju.

/living.al