Kryeministri i vendit, Edi Rama do të zhvillojë një vizitë dy ditore në Turqi. Vizita do të jetë në kuadër të bashkëpunimit dypalësh midis dy vendeve mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale.

Postimi në Facebook:

Vizitë dyditore për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport.