Në 24 orët e fundit në Greqi janë regjistruar 591 raste të reja me koronavirus dhe 21 vik tima. 360 pacientë janë të intubuar duke vijuar bet ejën me sëmundjen që deri tani ka marrë miliona jetë në të gjithë botën.

Situata në vendin fqinj duke e qëndrueshme bazuar te numrat e javëve të fundit, si fatalitetet, por edhe rastet e reja.

Rekordi i rasteve për 24 orë në Greqi u shënua në 30 mars të këtij viti me 4340 të infektuar, ndërsa sa i përket fataliteteve në 28 nëntor të vitit të kaluar, 121 qytetarë humbën jetën brenda ditës.