Në çdo kohë është një ide e mirë që të merrni disa minuta për të relaksuar mendjen dhe për t’u shkëputur nga realiteti. Një mënyrë anti-stres janë edhe lojërat që jo vetëm ju argëtojnë por edhe ju testojnë sa të vëmendshëm jeni. Kjo është arsyeja pse ne krijuam këtë lojë, në të cilën fshehëm objekte me pjesë të përsëritura në mënyrë që t’i gjeni ato. Sfida është t’i identifikoni në 5 sekonda. Gati? Nisim!

1. Gjeni lapsat me dy goma!

2.Gjeni 3 raketa të ndryshme


3. Ku janë fshehur gozhdët me dy koka?

4. Ku janë dy trëndafilat me dy gonxhe?

5. Tre nga kallamet e sheqerit janë të ndryshme. Ku janë ato?


6. A mund t’i shihni 3 rrjetat dyshe?

7. Këtu kemi fshehur 4 buzëkuqë të ndryshëm.

8. Po këtu ku është ndryshimi?


9. Ta vështirësojmë pak sfidën. Gjeni 2 biskotat e ndryshme!

10. A mund t’i dalloni 4 specat djegës me kërcell të dyfishtë?