Me festë, buzëqeshje, puthje dhe përqafime janë mbushur rrugët e Spanjës, pas njoftimit të lehtësimet të masave anti-COVID dhe heqjes shtetrrethimit në pjesën më të madhe të vendit.

“Liria” i është kthyer sërish spanjollëve pas 6 muajsh!

Të rinjtë “pushtuan” të gjithë Spanjën duke mos respektuar distancimin social, pa maska dhe duke thyer çdo masë anti-COVID.