04.02.2023 03:58
Home Lajme Aktualitet Renditja, ja stadiumi më i mirë në botë

Renditja, ja stadiumi më i mirë në botë

Stadiumi më i mirë në botë është “Camp Nou” i Barcelonës. Kjo renditje u arrit nga një studim anglez, përmes një indeksi të bazuar në 8 parametra (kapaciteti, audienca mesatare (padyshim para-pandemike), vlerësimet e TripAdvisor, çmimi për turneun zyrtar, qasja për personat me aftësi të kufizuara, etiketat në Instagram, kërkimet globale në internet dhe shikimet për hashtagun e TikTok), duke caktuar një rezultat nga 0 deri në 100 pikë për secilën fazë.

Triumfoi “Camp Nou”, vendi i shtatë për “San Siro” të Milanos. Më poshtë ju njohim me 15 stadiumet më të mira, sipas kësaj renditjeje: