Në këtë artikull do të zbulojmë se cilat janë 3 shenjat e zodiakut që jetojnë në marrëdhënie të përsëritura, të cilat pothuajse nuk e mbyllin kurrë vërtet një histori dashurie. Shumë herë një ndarje do të thotë që është koha për të falur, harruar dhe ecur përpara. Por jo për këto shenja të cilat shpesh e gjejnë veten duke u kthyer me ish-in, duke u dashuruar përsëri me të dhe duke bërë të njëjtat gabime. Ato që kanë më tepër të ngjarë të kthehen me ish-in janë:

Dashi-Nëse është dikush që insiston, insiston dhe insiston me një ish, është Dashi. Personat e lindur nën këtë shenjë zodiakale kanë energji të fortë, priren të jenë impulsivë dhe nuk dorëzohen. Ata përpiqen me çdo kusht të fitojnë zjarrin e tyre të vjetër dhe ta provojnë përsëri.

Binjakët-Ndërsa disa njerëz do të bënin gjithçka që do të ishte e nevojshme për të fshirë plotësisht çdo kujtim të një ish-i, Binjakët si një shenjë e paqndrueshme, janë të adaptueshëm dhe fleksibël…dhe më pak të hapur. Kjo është nja nga 3 shenjat që kanë tendencë të kenë marrëdhënie të përsëritura. Binjakët falin dhe për këtë arsye, ka të ngjarë t’i shohin konfliktet, ndarjet dhe angazhimet si situata të vogla që kapërcehen dhe nuk zgjasin përgjithmonë.

Peshorja-Peshorja është një shenë ajri, i pëlqen ekuilibri dhe bashkëpunimi. Për këta njerëz ka gjithmonë një arsye të vlefshme për ta riprovuar me një ish. Në fakt, atyre nuk u pëlqen të qëndrojnë vetëm dhe kanë tendencë të kënaqen lehtë. Marrëdhëniet e tyre të përsëritura kanë gjithashtu të bëjnë me faktin se Peshoret e urrejnë vetminë. Ndërsa disa shenja bien në këtë cikël sepse dëshirojën pavarësinë, Peshorja e gjen veten duke e provuar përsëri me një ish për atë ndjenjë sigurie.