Kryeministri Rama ka komentuar për deklaratat për negociatta për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Pse mendoj kaq shpesh në ditët e sotme për kryeveprën e Samuel Beckett ndërsa ndjek deklaratat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut? Çdo ngjashmëri me ngjarje apo persona të vërtetë, të gjallë apo të vdekur, është sigurisht e rastësishme”, shkruan Rama