Ish-kryeministri Sali Berisha ka komentuar vendimin e DASH për ta shpallur non grata atë dhe familjen e tij.

Ndër shumë përgjigje që dha, Berisha tha se ka kundërshtuar ndarjen e kufijve të Kosovës. Lidhur me këtë deklaratë, avokati Kreshnik Spahiu ka bërë një koment.

“O Zot qepja gojën: Berisha paska shpëtuar Kosovën, nga copëtimi Amerikan”, shkruan Spahiu.