Astrologët rendiin 3 shenjat e mëposhtme të horoskopit, si shenjat që bien menjëherë në dashuri.

Dashi-Shenja e parë e horoskopit është më e shpejta nga të gjitha të tjerët. Kjo e përfshin edhe dashurinë. Durimi nuk është virtyti më i fortë i kësaj shenje, gjë që bënë të bien shpejt në dashuri.

Gaforrja-Gaforret zakonisht tërhiqen nga njerëzit të cilët kanë nevojë për mbështetje dhe nëse e njohin një person të tillë, ata mund të bien në dashuri.

Peshqit-Peshqit quhen edhe si ‘romantikë të dëshpëruar’. Ata i shohin vetëm gjërat e mira tek njerëzit dhe bien në dashuri të menjëhershme me dikë që ia kupton natyrën./