Shigjetari

Hëna sjell ndikim të mirë dhe gjithashtu ju ndihmon të pajtoheni në dashuri gjatë fundjavës. Në punë ende besoj se është koha e mirë për të dalë përpara. Energji pozitive do t’ju shoqërojë gjatë gjithë kësaj të premteje.

Ujori

Çiftet që kanë jetuar së bashku për disa kohë flasin për një lëvizje, mbase edhe për një fëmijë! Është një kohë interesante në punë, por ka ende disa hua për t’u shlyer. Universi është në favorin tuaj