Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 15 fluturime për të mërkurën, 19 maj 2021.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
Fly Dubai – Tiranë – Dubai dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim