Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Premte janë:⠀

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Albawings – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Mynih dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

TIA u bën thirrje të gjithë pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës ndërsa maskat janë të detyrueshme.

Sipas njoftimit lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse.