Gjithmonë mund të mbështeteni tek këto shenja të Horoskopit. Ata do t’ju mirëpresin me dashuri dhe do të merrni gjithmonë kujdesin e duhur.

Demi-Demi i do njerëzit nga natyra, i pëlqen të jetë me ata që e duan dhe gjithmonë përpiqet t’i bëjë të lumtur. Ata falin lehtë dhe janë gjithmonë të gatshëm të ofrojnë ndihmën e tyre në zgjidhjen e një konflikti. Janë njerëz të pabesueshëm, ku mund të mbështeteni.

Luani-Luanët janë njerëz të dashur dhe të mirë. Zemra është udhërrëfyesi i tyre për jetën dhe i bën ata bujarë, të mirë dhe empatikë, gjithmonë të gatshëm për t’i ndihmuar njerëzit në nevojë. Presin mirënjohje dhe besnikëri si kthim dhe lëndohen kur trajtohen me indiferencë.

Peshorja-Peshoret janë miqësorë dhe të dashur. Këta njerëz janë shumë të kujdesshëm kur bashkëveprojnë, gjithmonë duke i dhënë përparësi respektit dhe harmonisë. Iu pëlqen të trajtohen mirë dhe besojnë se meritojnë të gjithë të njëjtën gjë, prandaj ofrojnë më të mirën e tyre për këdo.

Peshqit-Peshqit janë njerëz të pafajshëm dhe emocionalë. Janë gjithmonë të hapur për të dëgjuar dhe mbështetur. Janë të dashur dhe e shohin jetën dhe problemet e të tjerëve me ndjeshmëri. Këshillat e tyre dëgjohen gjithmonë me përkushtim, sepse vështirë se gabojnë. Mençuria e tyre është e madhe.