Dashi-Ndonjëherë Dashi mbështetet në forcën e tij, madje dhe përtej asaj që mund të konsiderohet e shëndetshme. Vetëvlerësimi i tij madje mund të eliminojë frikën e rrezikut, gjë që e bën atë një person shumë aventuresk. Me personalitetin e tij të fortë, Dashi është shumë i fuqishëm dhe rrethohet nga suksese në çdo fushë të jetës.

Luani-Luani është i apasionuar pas vetes dhe beson se të gjitha mendimet dhe ndjenjat inkurajohen nga hyjnorja, prandaj i japin të drejtë vendimeve. Rrallë merr mendimin e të tjerëve dhe ndonjëherë mund të jetë dhe arrogant. Ka një aftësi unike për t’i analizuar ngjarjet përreth, gjë që i bën gjithmonë të aftë të gjejnë përgjigjet që kërkojnë.

Shigjetari-Shigjetari njihet si një nga shenjat më me vetëbesim. Një Shigjetar mbështetet shumë në aftësinë e vet dhe rrallëherë merr vendime mbi bazën e këshillave. Shpesh vuajnë nga krenaria dhe vështirësia për të kërkuar ndihmë. Arrijnë të jetë të suksesshëm në pothuajse të gjitha zgjedhjet e tyre dhe krijojnë rrugë pozitive për veten e tyre.