Dashi-Përfaqësuesit e kësaj shenje përdorin gënjeshtra vetëm për një qëllim: Të krijojnë një përshtypje të mirë për veten e tyre.

Peshorja-Ata gënjejnë aq mirë sa madje kanë mësuar të mashtrojnë vetveten. Në këtë mënyrë, mund të gjeni një gjuhë të përbashkët poër motivim.

Ujori-Në këtë rast, Ujori ka këto karakteristika: Interesin dhe parimin e origjinës. Personat e kësaj shenje nuk vlerësojnë siç duhet aftësitë mendore të njerëzve të tjerë, kështu që gënjeshtrat e tij shpesh kuptohen shpejt.