Binjakët-Lëreni të veprojë. Ai di të “ngrejë lart”! Binjakët mendojnë shumë dhe kanë tendencë të ndikohen lehtësisht nga ambienti i tyre. Nëse dikush që ata e njohin ka tendenca negative, Binjakët pushtohen menjëherë nga ankthi dhe nervozizmi. Ata do ta konsiderojnë si detyrë të tyre të “ngrenë” disponimin e këtij personi dhe ta bëjnë atë të ndihet më mirë.

Gaforrja-Kur është e mërzitur, ajo padyshim se dëshiron një përqafim të ngrohtë! Gaforrja merr gjithçka, thellësisht dhe intensivisht. Ajo mërzitet dhe shqetësohet shumë lehtë, madje edhe për gjërat më të vogla dhe të parëndësishme. Si rezultat, ajo bëhet shumë e shqetësuar dhe e mbingarkuar nga emocionet që shpesh e pushtojnë.

Virgjëresha-Kur “fiksohet” në detaje, ka nevojë urgjente për relaksim! Virgjëresha është një shenjë e fiksuar me detaje dhe ka tendencë të ekzagjerojë duke vëzhguar gjëra, situata dhe natyrisht, njerëzit përreth saj. Ai/ajo është gjithmonë i përqendruar në atë që ai/ajo po bën dhe mund të mendojë shumë. Por ai shpesh i ndërlikon situatat sepse i analizon tepër provat nga kërkimet dhe vëzhgimet e tij.

Peshqit-Është shenja më bujare, por nga shumë emocione, humbet rrugën! Peshqit është shenja më e ndjeshme, pasi kujdesen shumë për njerëzit e tjerë, por edhe për çdo krijesë në Tokë. Ai ka intuitë dhe dhembshuri të tepruar, ka një instinkt të pagabueshëm, inteligjencë emocionale dhe një qëndrim të butë ndaj jetës. Theshtë shenja që ai do të lërë veten dhe detyrimet e tij, në mënyrë që të bëjë atë që mundet për t’i bërë njerëzit e tjerë të ndihen mirë.