Peshqit-Nuk është një ekzagjerim për t’i quajtur Peshqit romantikë të pashpresë. Ata e shohin bukurinë dhe të mirën tek të gjithë dhe dashurohen kokë e këmbë me këdo që kupton natyrën e tyre. Në fakt, është e lehtë për një peshk të dashurohet me shikim të parë sepse ai e sheh botën përmes syzeve të tij të lyer me trëndafila. Për të dashuria nuk është vetëm një përvojë: Dashuria është jetë.

Dashi-Shenja e parë e shenjës së zodiakut është gjithashtu më e shpejta ndër të gjitha. Kjo përfshin edhe rënien në dashuri. Durimi nuk është virtyti më i fortë i Dashit, gjë që e bën kaq të lehtë për ta që të dashurohen shpejt. Nuk është çudi, nëse ‘Dashuria me shikim të parë’ bëhet një film, Dashi do të luante rolin kryesor!

Gaforrja-Njerëzit e kësaj shenje të zodiakut kanë këtë aftësi mbresëlënëse të bindjes dhe çuditërisht, ata gjithashtu përfundojnë duke bindur veten të bien në dashuri. Gaforret shpesh tërhiqen nga njerëzit që kanë nevojë për mbështetje dhe nëse vërejnë dikë të tillë, ata thjesht bien në dashuri. Meqenëse shumica e njerëzve të kësaj shenje zodiakale janë të dashuruar me konceptin e dashurisë në kokën e tyre, ata lehtësisht emocionohen nëse hasin këdo që përputhet me këtë ide.

Luani-Luani, ndoshta, është një nga shenjat më dominuese të zodiakut. Së bashku me këtë brez të dominimit vjen pasioni – Luanët kanë një pasion të pavdekshëm për gjithçka. Natyra e tyre e ashpër dhe e sigurt nuk lë hapësirë ??për asnjë frenim të dashurohet me shikim të parë. Gjithashtu, si një mbret, njerëzit e kësaj shenje të zodiakut janë të vetëdijshëm për hijeshinë e tyre dhe kurrë nuk mendojnë dy herë para se të dashurohen sepse e dinë që të biesh në dashuri me ta është po aq e lehtë sa ta bësh dikë të dashurohet me ta!

Akrepi-Fjalia e vjetër, ‘kurioziteti vret macen’ qëndron e vërtetë për njerëzit e kësaj shenje të zodiakut kur bëhet fjalë për dashurinë. Kur ndonjë gjë nxit pasionin e një Akrepi (dhe ata tashmë janë të njohur për natyrën e tyre pasionante) ai nuk e humb kohën duke e brohoritur atë por vepron shpejt mbi të. Tronditja e rënies në dashuri me shikim të parë është e mjaftueshme për të tërhequr interesin e një Akrepi. Dhe a mund të ketë diçka më pasionante sesa të puthësh një njeri gati të huaj pasi të rrëfesh dashurinë tënde për të? Ky është një lloj pasioni që çmend një Akrep dhe ata do të merrnin me gatishmëri karremin e dashurimit me shikim të parë për të përjetuar një pasion të tillë.