UJORI-Mendim dhe ide të përparuara pa kufij Ujori ka karakteristikën e tij për të shkuar kundër normave të zakonshme shoqërore dhe për të krijuar përmes frymëzimit të tij idetë e tij të veçanta artistike. Ujorët në përgjithësi janë personalitete kontradiktore, por idetë e ndryshme që ata projektojnë, të cilat janë inovative, të pazakonta ose të përparuara, i ndihmojnë të tjerët të shohin gjërat nga një kënd tjetër.

Urani, i cili sundon Ujorin, gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në formësimin e një personaliteti të tillë. Urani është një planet që ndikon tek njerëzit duke i bërë ata më vizionarë.
Edhe në vendin e punës, Ujori ka nevojë për lirinë e tij për të qenë më produktiv dhe krijues. Kush e vë atë në punë në një regjim rutinë do të bëjë një gabim të madh, sepse ai nuk do të japë maksimumin, por do të dalë edhe karakteri i tij revolucionar.

PESHQIT-Ëndrrat dhe imagjinata krijuese.Ndoshta është shenja më e ndjeshme nga 12 në zodiak. Shprehja krijuese e emocioneve të tyre përmes arteve, të tilla si piktura, muzika dhe letërsia, është zakonisht mënyra në të cilën ata shprehin emocionet e tyre.

Planeti që sundon Peshqit është Poseidoni. Është ndikimi i Poseidonit që i nxit Peshqit të qëndrojnë autentikë në natyrën e tyre ëndërrimtare dhe të përdorin imagjinatën e tyre në mënyrë krijuese. Zakonisht është një shenjë e pasigurt, kështu që krijimtaria përmes artit është një mënyrë e sigurt për ata që të alizojnë ndjenjat dhe idetë e tyre dhe një mënyrë e veçantë për të shpëtuar. Për sa i përket vendit të punës, vërehet se ata janë shumë më efikas kur punojnë në një mjedis përkatës, në të cilin mund të nxjerrin pasurinë e tyre të brendshme.

GAFORRJA-Shprehje fantastike e ideve.Gaforrja ka lindur me dhuratën e të qenit në gjendje të imagjinojë dhe të krijojë histori komplekse si asnjë shenjë tjetër. Duhen vetëm disa sekonda që ata të formojnë një histori, nga një frazë që do u tregoni, por edhe për të prekur shpirtrat e të tjerëve. Ata janë gjeni në krijimin e artit dhe kjo i bën ata veçanërisht të lumtur kur e ndajnë atë me njerëzit e tyre.

Hëna rregullat kanceri dhe si rezultat, personaliteti i kancerit është formuar si të ndjeshme, emocional dhe introverted. Ka shumë Kancer të suksesshëm që kanë bërë karriera në fushat e Letërsisë, Muzikës dhe Kinemasë dhe kjo nuk është thjesht një rastësi. Këto arte të ngjashme janë një shenjë, në drejtimin që Kanceret kanë mundësinë të ndjekin për të arritur një jetë të suksesshme profesionale.